Onko työvoiman saanti yrityksessäsi ongelma? Pohditko, miksi kukaan tulisi juuri teille töihin?  Entä tiedätkö, miten toteuttaa rekrytointiviestintää ajanmukaisesti ja vähällä vaivalla?

Yrittäjien Rekrypuuro-tapahtumassa 9.12.2022 heräteltiin hakemaan konkreettisia ratkaisuja ajankohtaiseen haasteeseen: osaavien ja sitoutuneiden työntekijöiden saatavuuteen Savonlinnan seudun yrityksiin.

Rekrytointihaasteiden äärelle tapahtumassa johdatti Aki Karkulahti Call to Action Oy:stä ja viimeisimmät vinkit tehokkaaseen rekryviestintään tarjoili Hannu Jaatinen Digiportaat 2.0 -hankkeesta.  Lisäksi Mariya Loginova Xamkista kertoi yritysten oppilaitosyhteistyömahdollisuuksista Xamkissa ja Samiedussa.

Kuulijoina oli monipuolinen otos Savonlinnan yrityskentästä ja ideoita ja keskustelua useita yrityksiä koskettavasta aiheesta syntyi.

Katso asiantuntijoiden ajankohtaiset vinkit tapahtuman tallenteelta.  Tallenne on katsottavissa 12.3.2023 asti. 

 

Rekrypuuro-tapahtuman järjestivät yhteistyössä Vauhtia viestintään palvelumuotoilusta -hanke ja Digiportaat 2.0.

VAU-hankkeen tietoiskut ja Digiportaiden koulutukset jatkuvat ensi vuonna. Kannattaa seurata Savonlinnan elinkeinopalveluiden Ajankohtaista-palstaa, Facebookia, uutiskirjeitä ja Digiportaiden koulutuskalenteria. Tervetuloa mukaan koulutuksiin ja tapahtumiin!

Luitko jo nämä?