työpolut savonlinnaan logot

Yrittäjä, tiesitkö, että työntekijän palkkaamiseen ja kouluttamiseen on tietyissä tilanteissa tarjolla taloudellista tukea?

Tervetuloa kuulemaan aiheesta aamiaisen äärellä! Ilmoittautumaan pääset tästä.

Kenelle: Savonlinnan ja ympäryskuntien työnantajat ja yrittäjät

Missä: Spa Hotel Casino (Kylpylaitoksentie 7, 57130 Savonlinna)

Milloin: Torstaina 23.5.2024, kello 8 – 10

Mitä: Aamiainen tarjolla kello 7.45 alkaen

Esitykset Aurinkokabinetissa kello 8.00 – 9.30.

Palkkatuki – Mitä? Kenelle? Miten? 

Taloudellisesta tuesta uuden työntekijän palkkaukseen kertoo asiakaspalveluvastaava Kalle Asikainen, Savonlinnan työllisyyden kuntakokeilu

Kokemuksia palkkatukityöllistämisestä, Kimmo Kaksonen, kauppias

Oppisopimus – Kouluta tai kouluttaudu! 

Oppisopimuksella voi suorittaa minkä tahansa toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan kerryttäen samalla työkokemusta. Erilaiset mahdollisuudet yrittäjille esittelee oppisopimusasiantuntija Tarja Liimatainen Samiedulta.

Tilaisuuden jälkeen on aikaa keskustelulle ja kysymyksille kello 10.00 asti.

Lämpimästi tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja antaa Työpolut Savonlinnaan -hankkeen projektipäällikkö, Virva Strömberg, virva.stromberg@savonlinna.fi, puh. 050 308 9677

Tilaisuuden järjestää Työpolut Savonlinnaan -hanke. Hankkeella pyritään helpottamaan osaavan työvoiman saatavuutta edistämään yritysten kasvua ja liiketoiminnan kehittymistä, luoden uusia työllistämismahdollisuuksia. Hankkeessa kehitetään uudenlaisia ratkaisuja helpottamaan Savonlinnan seudun kohtaanto-ongelmaa. Vahvistetaan työnantajien, mikro- ja pk-yritysten sekä yksinyrittäjien valmiuksia ja osaamista rekrytointiin, työllistämiseen ja perehdytykseen liittyvissä asioissa, jolloin työnantajien veto- ja pitovoima vahvistuvat.

Lue lisää Työpolut Savonlinnaan -hankkeesta täällä.

Luitko jo nämä?