Varaa kalenterista aikaa torstaina 2.11. klo 9:00-10:00. Tuolloin muun muassa sarjayrittäjänä sekä globaalina innovaattorina tunnettu Henri Hyppönen tarjoilee herättelevän katsauksen tulevaisuuden työelämään.

Webinaarin puhuja, Henri Hyppönen, on luova johtaja, globaali innovaattori sekä kymmenen vuotta tekoälyn kanssa tiiviisti työtä tehnyt sarjayrittäjä ja tietokirjailija.

Tekoälyn, metaversen ja ihmisyyden risteyskohdassa – Syväluotaus tulevaisuuden työelämän haasteisiin ja mahdollisuuksiin -puheenvuorossaan Hyppönen perehtyy siihen, mitä tarkoittaa olla ihminen tekoälyn ja metaversen sekä alkaneen tulevaisuutemme aikakaudella.

Henri Hyppönen käsittelee tulevaisuuden työelämän tärkeimpiä taitoja ja antaa kuulijoilleen työkalut, joilla navigoida menestyksekkäästi murrosajassa sekä luoda uutta kriittisen ajattelun ja luovan ongelmaratkaisukyvyn avulla. Epävarmuuteen voi vastata valitsemalla näkökulmansa tulevaisuuteen ja luomalla sitä itse.

Henri Hyppönen tuo esiin divergenssin ja sen vaikutukset työelämään ja yhteiskuntaan aivan uudella tasolla. Hän pohjustaa puheenvuoronsa ihmisen ja koneen tulevaisuuden rooleihin ja vie kuulijansa pintaa syvemmälle neurodiversiteetin maailmaan. Puheenvuoro haastaa yhteiskunnallista ajattelua normaaliudesta ja kannustaa työyhteisöjä vaalimaan yksilöitä ja meidän kaikkien erilaisuutta.

  • Miten voimme luoda yksilölähtöisen ja yhteisökeskeisen työympäristön?
  • Kenen ehdoilla yhteistyötä määritellään?
  • Määritelläänkö yhteistyö keskiarvoisen eli neuraalisesti hyvin normaalin ihmisen näkökulmasta, jos sellaista on edes olemassa, vai joudummeko keksimään kokonaan uudenlaisia malleja siihen?

Muun muassa näiden kysymysten saattelemana puheenvuoron aikana kuulija pääsee pohtimaan sitä, kuinka me voimme rakentaa esimerkiksi työympäristön enemmän yksilölähtöisesti niin, että se tukee ja palvelee kollektiivista tavoitetta.

Ilmoittaudu viimeistään 1.11.

Linkki ilmoittautumiseen

Webinaarin järjestää Seutukaupunkien innovaatioekosysteemiverkoston kehittäminen -hanke

Luitko jo nämä?