Kahvila – tai ravintolatoimija! Tule mukaan ideoimaan oopperateemaisia ruoka-annoksia, menuita ja tuotteita tulevan kesän sesonkiin.
Saimaa lautasella -hanke kutsuu yhteistyössä Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa Savonlinnan ja lähialueiden ravintolat, kahvilat, kioskit ja kojut kehittämään yhdessä ooppera-aiheista ja paikallista lähiruokaa hyödyntävää ruokatarjontaa tulevan kesän sesonkiin.
Työpajapäivän aikana kuullaan inspiroivia puheenvuoroja ja mukaan saa roppakaupalla oopperatietoutta. Kevään aikana valmistuvista annoksista kootaan yhteinen ruokakartta, jota tullaan jakamaan sekä Oopperajuhlien että Savonlinnan Seudun Matkailu Oy:n toteuttamassa Visit Savonlinnan markkinoinnissa.
Aika: 4.4.2024
Paikka: Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, 57200 Savonlinna
OHJELMA
Klo 8.45 Aamukahvit ja suolaista tarjolla
Klo 9.00 Saimaa lautasella-hanke ja Taste Saimaa, projektipäällikkö Sanna Muhonen, SamiEdu | Saimaa Lautasella -hanke
Klo 9.15 Tuotteistus ja tarinoiden merkitys, projektipäällikkö Anu Ahlström, Savonlinnan Seudun Matkailu Oy | Saimaa Lautasella – hanke
Klo 9.30 Idea oopperateemaisista menuista ja kesän oopperayleisön ohjauksesta kartalla, kaupallinen johtaja Mika Nevalainen, Savonlinnan Oopperajuhlat
Klo 9.45 Kuinka luodaan makumuistoja Saimaalla, Sami Sykkö, toimittaja, LUT-yliopiston työelämäprofessori, esiintyjä, kolumnisti, kommentaattori ja kirjailija
Klo 10.30 Workshop
klo 11.30 Lounas
Klo 12.30 Workshop
Klo 13.30 Purku ja esittely – Next steps
Klo 14 Lopetus
Tilaisuuden järjestävät Saimaa lautasella -hanke, Visit Saimaa -hanke ja Savonlinnan Oopperajuhlat.
Lisätietoja:
- Sanna Muhonen, Saimaa lautasella projektiasiantuntija, sanna.muhonen@samiedu.fi, 0445506234
- Anu Ahlström, Saimaa lautasella projektipäällikkö, anu@visitsavonlinna.fi, 0443831008