Etsimme nyt yrityksiä, jotka olisivat kiinnostuneita lähtemään mukaan rekrytointipilottiin, jossa rekrytoidaan CNC-koneistajia ja hitsaajia Intiasta.

Yritykselle tämä on helppo ja riskitön mahdollisuus lähteä kartoittamaan, voisiko osaavia työntekijöitä yrityksen tarpeisiin löytyä ulkomailta. Ilmoittamalla kiinnostuksesi et vielä sitoudu mihinkään. Miksi et siis lähtisi katsomaan, mitä tämä kortti tuo tullessaan?

Rekrytointiprosessia hoitaa rekrytointiyritys Kaiku HR. Me oman alueesi ihmiset tulemme olemaan tiiviisti rekrytointiprosessissa mukana. Kaiku HR valikoitui kumppaniksi, koska heillä on aiempaa kokemusta Intiassa toimimisesta ja sieltä rekrytoinnista. Kaiku-konserni voi toimia rekrytoitavan henkilön työnantajana, tai vaihtoehtoisesti henkilö voi työllistyä suoraan yritykseesi.

Miksi Intia? Intia on tulevaisuudessa yksi Suomen kv-rekrymarkkinoinnin pääkohdemaista. Siellä on valtava väestöpohja, osaavia tekijöitä ja halukkuutta lähteä ulkomaille töihin. Suomi on sieltä katsottuna kiinnostava kohdemaa. Sieltä löytyy myös englannin kieltä taitavia työntekijöitä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää.

Minna Marttila, puh. 044 417 4951, minna.marttila@savonlinna.fi

Luitko jo nämä?