Kutsumme mukaan Savonlinnan seudun yrityksiä, yhdistyksiä ja kaupungin edustajia kehittämään yhdessä vapaa-ajan asumista ja siihen liittyviä palveluita Savonlinnassa:

Tervetuloa Palvelumuotoilulla vapaa-ajanasukkaan parhaiden kokemusten tuottajiksi  – Laiturilla-hankkeen yhteisseminaariin torstaina 16.6. klo 8 – 12, Sokos Hotel Seurahuoneen Luoto – kokoustilaan

Osallistujille tarjolla aamukahvit ja suolaista kahvileipää.

Aikaisen aamupäivän osuus 8.30-10.00 on tarkoitettu erityisesti yrityksille, yhdistyksille ja kaikille toimijoille, jotka haluavat huomioida Savonlinnan vapaa-ajanasukkaat ja monipaikkaiset ihmiset paremmin toiminnassaan ja kuulla Laiturilla-hankkeen kevään tuloksia sekä tutkittua tietoa vapaa-ajanasukkaista palveluiden asiakkaina. Mainio tilaisuus myös verkostoitumiselle muiden palveluntuottajien kanssa!

Kympin jälkeen 10.15-12.00 kartoitetaan Savonlinnan kaupungin palveluita monipaikkaisen ihmisten näkökulmasta. Tavoitteena on, että ymmärrys monipaikkaisuuden edellytysten merkityksistä lisääntyy Savonlinnan kaupunkiorganisaatiossa ja palveluiden järjestämisessä otetaan monipaikkaisuuden edellytykset entistä paremmin huomioon.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille monipaikkaisuudesta, vapaa-ajan asumisesta ja vapaa-ajan asumiseen liittyvien palveluiden kehittämisestä kiinnostuneille. Tilaisuuden järjestää Etelä-Savo monipaikkaisen asumisen edelläkävijäksi -hanke, jota rahoittaa Etelä-Savon maakuntaliitto EAKR-rahastosta.

Ilmoittaudu mukaan 12.6 mennessä oheisella lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/271FBC71D5D1B6C8

Ohjelma:

Aikainen aamupäivä yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille, kympin jälkeen erityisesti julkisten palvelujen tuottajille.

8.00-8.30 Aamukahvit ja verkostoituminen

8.30 Palvelumuotoilu Laiturilla – miten kehittää vapaa-ajanasukkaan kokemusta yrityksenä ja yhteisönä?

9.00 Menestyvä alue on palvelujen verkosto – Yhteisen palvelulupauksen äärellä

9.30 Paikallisten yritysten jo kehitetyt palvelut – 4 yritys-pitchausta

9.50 Innoduel-äänestys ja yhteisen palvelulupauksen valinta

10-10.15 tauko

10.15 Palvelumuotoilu Laiturilla – miten kehittää vapaa-ajanasukkaan kokemusta julkisena palveluntarjoajana?

10.15 Asiakaskokemuksia julkisista palveluista

10.45 Asiakasprofilointi julkisissa palveluissa: millaisia profiileja on ja miten yhteinen lupaus tätä profiilia puhuttelee?

11.15 Asiakaskokemus syntyy verkostossa

11.40 Yhteenveto ryhmien työskentelystä

11.50 Yhteenveto aamupäivästä

Lämpimästi tervetuloa!

Luitko jo nämä?