Kutsumme Savonlinnan ruoka- ja elintarvikealan yritykset, kehittäjät ja asiantuntijat kesätapaamiseen risteilyllä!

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, vaihtamaan kokemuksia kollegojen kanssa ja verkostoitumaan! Päivän pääteemana on D.O.Saimaa -alkuperämerkin hyödyntäminen ruoka-alan yrityksissä.

Tiesitkö, että D.O. Saimaa on Suomen ensimmäinen, alueellinen alkuperä- ja laatumerkki? Merkki viestii niin kotimaisille kuin kansainvälisille kuluttajille ja matkailijoille tuotteen olevan kotoisin Saimaalta, ja lisäksi myös vastuullisuudesta, korkeasta laadusta ja puhtaudesta. Alkuperämerkki tuo tuotteille lisäarvoa.

Aika: Torstai 13.6.2024, kello 9 – 12.

Paikka: Savonlinnan matkustajasatama. Olethan ajoissa paikalla.

Ilmoittaudu mukaan 10.6.2024 mennessä.

Ohjelmassa

  • Inna Kopoteva Ruralia Instituutista kertoo D.O. Saimaa -merkistä, merkin hakemisesta ja hyödyistä yrityksille.
  • Case-esimerkki: yrittäjän kokemukset D.O.Saimaa -merkin hyödyistä.
  • Saimaa Academy of Gastronomyn koulutustarjonta ruoka-alan yrityksille
  • Alkuperämerkintöjä hyödyntävien yritysten kilpailukyvyn parantamiseen keskittyvän SMEOrigin -hankkeen tuoreet terveiset kansainvälisiltä hankekumppaneilta.
  • Saimaa lautasella -hankkeen ajankohtaiset kuulumiset ja syksyn tarjonta yrityksille.
  • Aikaa yhteiselle keskustelulle ja kahvit Saimaan järvimaisemissa

Lämpimästi tervetuloa mukaan, tavataan risteilyllä kesäisellä Saimaalla!

Ilmoittaudu 7.6. mennessä! Huomaathan, että paikkoja on rajoitetusti, kannattaa toimia pian!

Lisätietoja antavat:

Veera Riikonen, SMEOrigin-hanke, veera.riikonen@savonlinna.fi

Niina Lallukka, Saimaa lautasella -hanke, niina.lallukka@savonlinna.fi

Luitko jo nämä?