Kutsumme Savonlinnan ruoka- ja elintarvikealan yritykset, kehittäjät ja asiantuntijat kesätapaamiseen risteilyllä!
Tervetuloa mukaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, vaihtamaan kokemuksia kollegojen kanssa ja verkostoitumaan! Päivän pääteemana on D.O.Saimaa -alkuperämerkin hyödyntäminen ruoka-alan yrityksissä.
Tiesitkö, että D.O. Saimaa on Suomen ensimmäinen, alueellinen alkuperä- ja laatumerkki? Merkki viestii niin kotimaisille kuin kansainvälisille kuluttajille ja matkailijoille tuotteen olevan kotoisin Saimaalta, ja lisäksi myös vastuullisuudesta, korkeasta laadusta ja puhtaudesta. Alkuperämerkki tuo tuotteille lisäarvoa.
Aika: Torstai 13.6.2024, kello 9 – 12.
Paikka: Savonlinnan matkustajasatama. Olethan ajoissa paikalla.
Ilmoittaudu mukaan 10.6.2024 mennessä.
Ohjelmassa
- Inna Kopoteva Ruralia Instituutista kertoo D.O. Saimaa -merkistä, merkin hakemisesta ja hyödyistä yrityksille.
- Case-esimerkki: yrittäjän kokemukset D.O.Saimaa -merkin hyödyistä.
- Saimaa Academy of Gastronomyn koulutustarjonta ruoka-alan yrityksille
- Etelä-Savon Ruokaklusterin ajankohtaiset terveiset yrityksille. Ruokaklusterin uudet kotisivut on vastikään julkaistu!
- Alkuperämerkintöjä hyödyntävien yritysten kilpailukyvyn parantamiseen keskittyvän SMEOrigin -hankkeen tuoreet terveiset kansainvälisiltä hankekumppaneilta.
- Saimaa lautasella -hankkeen ajankohtaiset kuulumiset ja syksyn tarjonta yrityksille.
- Aikaa yhteiselle keskustelulle ja kahvit Saimaan järvimaisemissa
Lämpimästi tervetuloa mukaan, tavataan risteilyllä kesäisellä Saimaalla!
Ilmoittaudu 7.6. mennessä! Huomaathan, että paikkoja on rajoitetusti, kannattaa toimia pian!
Lisätietoja antavat:
Veera Riikonen, SMEOrigin-hanke, veera.riikonen@savonlinna.fi
Niina Lallukka, Saimaa lautasella -hanke, niina.lallukka@savonlinna.fi