Kuva: Visit Saimaa
Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan Saimaan alueen vahvuuksista ruokamatkailukohteena. Illan aikana verkostoidutaan, jaetaan ideoita ja kuullaan ensi syksynä 12.-14.9.2025 järjestettävästä Saimaan Satojuhlat -sadonkorjuutapahtumasta.
Lähiruoka, yhteistyö ja alueellinen identiteetti ovat avainasemassa ruokamatkailun kehittämisessä, ja tilaisuudessa pohditaan, miten Saimaan alueen vahvuuksia voidaan hyödyntää entistä paremmin. Mukana on Taste Saimaa Ambassador Anni Korhonen, joka kertoo muun muassa lähiruoan merkityksestä, alueellisen identiteetin ja yhteistyön hyödyistä sekä siitä, miten ruokakulttuuria voidaan hyödyntää matkailun ja tapahtumien kehittämisessä.
Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua, jakaa ideoita ja vahvistaa yhteishenkeä alueen ruoka-alan toimijoiden kesken.
Aika: tiistai 8. huhtikuuta 2025 klo 16.30–19.30
Paikka: Ravintola Ruukinranta, Oravi
Tilaisuuden ohjelma:
16.30 Tervetuloa, iltapala
17.00 Saimaan Satojuhlien kohteet esittelyssä
17.45 Taste Saimaa Ambassador Anni Korhonen: Inspiraatiota ja käytännön esimerkkejä
19.00 Keskustelua ja verkostoitumista
19.30 Tilaisuuden päätös
Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja kehittämään Saimaan alueen ruokamatkailua yhdessä!
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 3.4.2025!
Tilaisuus on maksuton ja avoin ruoka- ja ruokamatkailualan toimijoille. Osallistujamäärä on rajoitettu.
Ota yhteyttä ja kysy lisää: Niina Lallukka, Saimaa lautasella, Savonlinnan Hankekehitys Oy
