Verkko-ostokset ovat arkipäivää ja kotiin saa tilattua lähes mitä vain ruokaostoksista uuteen nelivetoon. Korona-aika lisäsi ostoja kotimaisista verkkokaupoista ja kansainvälisen verkkokauppatutkimuksen mukaan tulevaisuudessa kysyntää on oletettavasti yhä enemmän. Tämän myötä kuluttajien korkeammat odotukset pistävät verkkokauppiaat koville, eikä tasosta kannata lipsua.

Eteläsavolaisille verkkokauppiaille avautuu syksyllä 2022 ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää yrityksen verkkokauppaa ja oman henkilökunnan osaamista seuraavalle tasolle. Digiportaat 2.0 tarjoaa verkkokaupoille suunnatun koulutuspolun, jossa kehitetään omaa verkkokauppaa kokonaisvaltaisesti paremmaksi tunnettujen ja kokeneiden kouluttajien ja verkkokauppiaiden johdolla sekä verkostoidutaan laajasti. Kouluttajana on mm. digitaalisen kaupan asiantuntija ja verkkokaupan vahva vaikuttaja Leevi Parsama. Lisäksi polkuun kuuluu kaksi opintomatkaa tunnettuihin verkkokauppoihin, kuten Varustelekan varastolle Helsinkiin.

Digiportaat 2.0 järjestää verkkokauppiaille kaksi kaikille avointa digi-infoa, jotka johdattavat kannattavan verkkokauppaliiketoiminnan ja kansainvälisen kaupan polulle. Infoissa jaetaan lisätietoa syksyllä starttaavasta koulutuspolusta.
to 19.5.9.00–11.00 Verkkokauppa kasvuun ja oikeille raiteille heti alusta alkaen
to 2.6. 13.00–15.00 Toimivasta verkkokaupasta menestystarinaksi

Astu digiportaille ja kehity kanssamme!

Digiportaat 2.0 -hanke keskittyy tänä ja ensi vuonna erityisesti eteläsavolaisten pk-yritysten digitaalisten taitojen vahvistamiseen. Samalla yritykset saavat täsmäapua koronatilanteen mukanaan tuomiin haasteisiin ja vaikutuksiin, kuten kivijalkakauppojen myynnin hiipumiseen ja tapoihin kehittää yrityksen henkilökunnan digitaalisen liiketoiminnan osaamista ja ottaa haltuun uusia sovelluksia ja ohjelmia.

Suurin osa koulutuksista on toteutettu verkossa, mutta Digiportaat 2.0 tarjoaa myös lähikoulutusta Mikkelissä ja Savonlinnassa. Tutustu kattavaan koulutustarjontaan www.digiportaat.fi

Digiportaat-hanke toimii koko Etelä-Savon alueella. Hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus ESR-rahastosta.

Lisätietoa Verkkokauppa kasvuun Suomen huippujen johdolla -koulutuspolusta
Petri Janhunen
Digiportaat 2.0 – polkuja pk-yritysten liiketoiminnan kasvuun -hanke
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
p. 040 571 2184, etunimi.sukunimi@xamk.fi

www.xamk.fi
www.digiportaat.fi

Luitko jo nämä?