Savonlinnan Hankekehitys Oy hakee kokoaikaista IT-asiantuntijaa Savonlinnaan ”DigiHub – Kasvua verkottumisella” -hankkeeseen.

DigiHub-hankkeen tavoitteena on auttaa yrityksiä kartoittamaan osa-alueita, missä moderneilla tietotekniikkaan, automaatioon, robotiikkaan, data-analyysiin ja tekoälyn hyödyntämiseen perustuvilla ratkaisuilla voidaan parantaa ja tehostaa yritysten ydintoimintoja.

Lisäksi hankkeessa autetaan yrityksiä löytämään ICT-kehitystarpeilleen osaavat tekijät, joko alan opiskelijat, ammattilaiset tai alan parhaat yritykset.

Hankkeessa määritellään ja kehitetään DigiHub-alusta sekä toimintakonsepti, missä yritysten tarpeet sekä ICT-ammattilaisten ja alan opiskelijoiden osaaminen kohtaavat tuottaen yritysten tarpeisiin optimoituja ratkaisuja. Hankkeen tavoitteena on käynnistää pitkäjänteinen ICT-alan toiminta Teknologiapuisto Nohevassa.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua näköalapaikalta Savonlinnan metsäbiotalouden alan teknologiaklusterin ja Teknologiapuisto Nohevan kehittämiseen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään eri toimialojen yritysten, ICT-alan ammattilaisten ja opiskelijoiden kanssa.

Etsimme motivoitunutta ja osaavaa IT-taustaista projektiasiantuntijaa liittymään tiimiimme kehittämään ja ylläpitämään DigiHub-alustaa osana projektiamme.

Lisäksi toimit hankkeen operatiivisissa tehtävissä hankkeen tutkimusjohtajan ohjauksessa, työskentelet tiiviissä yhteistyössä hankkeeseen osallistuvien yritysten ja oppilaitosten kanssa. Sinulta odotetaan myös hankkeen viestinnän, markkinoinnin ja hallinnoinnin koordinointia.

Pyydä lisätietoja lähettämällä WhatsApp-viesti

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tutkimusjohtajan johdolla hanketiimissä, ja vastuullesi kuuluu mm. seuraavia tehtäviä:

  • Kartoitat Savonlinnan alueen yritysten konkreettisia ICT-kehittämistarpeita liiketoiminnan, palveluiden, tuotannon ja tuotekehityksen osalta.
  • Autat alueen yrityksiä digitalisaation tuomisessa yrityksen toimintoihin alkaen ICT-strategian luomisesta aina kehityshankkeiden projektointiin.
  • Kehität ja ylläpidät DigiHub-alustaa, joka yhdistää yritysten ICT-kehittämistarpeet sekä alan ammattilaisten ja opiskelijoiden osaamisen.
  • Teet DigiHub-alustan kohderyhmämarkkinointia ja viestintää alueen yrityksille sekä sidosryhmille.

Odotamme sinulta osaamista IT-palveluiden ja -ohjelmistojen kehittämisestä ja kykyä toimia moniulotteisessa ympäristössä eri toimialojen yritysten kanssa. Kokemus sulautettujen järjestelmien kehittämisestä katsotaan eduksi.

Arvostamme aloitekykyä, luovaa ajattelukykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä vahvoja viestintätaitoja. Lisäksi odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto, kokemusta IT-alalta ja projektinhallinnasta. Eduksi katsotaan myös kokemus yritysten kehittämisestä, julkisrahoitteisista projekteista sekä Etelä-Savon alueen haasteiden ja mahdollisuuksien tuntemus.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mahdollisuuden vaikuttaa alueen elinkeinoelämän kehittämiseen. Pääset osaksi motivoitunutta tiimiä, jossa tuetaan ammatillista kasvuasi ja tarjotaan mahdollisuuksia kehittää osaamistasi. Työsuhde on kokoaikainen. Tiiviin verkostotyön vuoksi ensisijainen työskentelypaikkakuntasi on Savonlinna.

Työn toivottu aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2025 asti.

Mikäli sinulla on intoa ja osaamista edistää alueen ICT-innovaatioita ja yritysten kehitystä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 21.4.2024 hankepäällikkö Susanna Peuralle sähköpostitse osoitteeseen susanna.peura@savonlinna.fi. Kerro hakemuksessasi, miten aiempi kokemuksesi ja osaamisesi tukevat tavoitteitamme. Laita sähköpostin aiheeksi: ”Työhakemus: DigiHub – IT-asiantuntija”.

Lisätietoja työpaikasta antaa Savonlinnan Hankekehityksen tutkimusjohtaja Jouko Pöykkölä

Pyydä lisätietoja lähettämällä Joukolle WhatsApp-viesti tai

Soita Joukolle numeroon 050 343 8516.

Savonlinnan Hankekehitys Oy on Savonlinnan kaupungin omistama tytäryhtiö, joka toteuttaa monipuolisesti kaupungin elinkeinopoliittisia kehittämishankkeita ja -palveluja.

Luitko jo nämä?