Etelä-Savon ELY-keskuksen Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Karoliina Tilaeus alkaa tehdä neuvontatyötä Savonlinnan Yrityspalveluiden tiloissa (Savonlinnan kaupungintalo, Olavinkatu 27 D, 2 krs., kokoushuone Sorvi) joka kuukausi yhden päivän kuun ensimmäisenä keskiviikkona klo 9:30–15.

Häneen voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä, kun yrityksen kasvuun, kehittämiseen ja vientiin liittyvät kysymykset ovat ajankohtaisia.

Tilaeus neuvoo yrityksiä ELYn, Business Finlandin TE-palvelujen, Finnveran ja paikallisten yrityskehitysorganisaatioiden (kuten kaupungin yrityspalvelut, kehitysyhtiö, kauppakamari, yrittäjät, oppilaitokset) palvelujen piiriin.

”Tulen työskentelemään Savonlinnassa nyt keväällä seuraavan kerran 8.5.2024 ja siitä eteenpäin joka kuukausi yhdeksi päiväksi kuun ensimmäisenä keskiviikkona (pois lukien vuonna 2024 heinäkuussa). Palvelu on saatavilla myös muina ajankohtana etäyhteyksin, mutta toivon, että yritysten kanssa tulee paljon tapaamisia kasvokkain, silloin kun olen Savonlinnassa.

Minulle voi jo varata aikoja Savonlinna-päiviin. Minua voi tavata kaupungintalon tiloissa, mutta tulen myös mielelläni yritysvierailulle, Tilaeus vinkkaa. Tullaan tutuiksi ja autan mielelläni.”

Ota yhteyttä

Karoliina Tilaeus

Karoliina Tilaeus

Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori
Etelä-Savon ELY-keskus / Työllisyyden, yrittäjyyden ja osaamisen palvelut

+358 50 479 2656
karoliina.tilaeus@ely-keskus.fi

Luitko jo nämä?