Tervetuloa Culture Finlandin alueelliseen tilaisuuteen Savonlinnaan. Tilaisuus on hyvä keino verkostoitua ja kehittää kulttuurimatkailutarjontaa. Tilaisuudessa saamme tietoa kulttuurimatkailun ajankohtaisista asioista ja keskustelemme alueen kulttuurimatkailun kehittämisen toimenpiteistä. Tilaisuutta vetää Visit Finlandin akatemiavalmentaja Maija Sydänmaanlakka. Tilaisuus on tarkoitettu Etelä- ja Pohjois-Savon kulttuurimatkailutoimijoille.
Aika:                 1.12. 2022 klo 13:00 – 16:30
Paikka:              Sokos Hotel Seurahuone (Kauppatori 4-6), Savonlinna
Järjestäjät:         Culture Finland/Business Finland, Savonlinnan kaupungin elinkeinopalvelut

Ohjelmassa

Saimaan matkailustrategia ja kulttuurimatkailu; elinkeinopäällikkö Tuula Kokkonen, Etelä-Savon maakuntaliitto

Creative Saimaa -klusterivalmistelu, erikoisasiantuntija Pellervo Kokkonen, Savonlinnan Hankekehitys Oy

Pohjois-Savon matkailun kuulumiset ja luovien alojen kehittäminen, taideasiantuntija Taina Laitinen, Taiteen edistämiskeskus

Keskustelua 

Kulttuurimatkailuvalmennus,  Maija Sydänmaanlakka, Culture Finland

  • Kulttuurimatkailun tuotesuositukset, ajankohtaista kulttuurimatkailussa, kulttuurimatkailutuotteita Visit Finland Datahubiin
  • Työpaja/fasilitoitu keskustelu ko. alueen kulttuurimatkailun koordinoinnista ja edistämisestä

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Varmista paikkasi ilmoittautumalla heti, viimeistään 22.11. 2022. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake löytyy sivun alalaidasta.

TERVETULOA

Tilaisuuteen ei oteta vastaan uusia ilmoittautumisia, koska osallistujamäärä on tullut täyteen. Jos olisit silti kiinnostunut osallistumaan, ole yhteydessä susanna.peura@savonlinna.fi. Ilmoitamme mahdollisuudesta osallistua esim. peruutuspaikoille.

Luitko jo nämä?