Hyppää sisältöön

Savonlinnan Yrityspalvelut Oy

Savonlinnan Yrityspalvelut Oy on tulevaisuuteen katsova savonlinnalaisten yritysten kehittäjäkumppani, jonka toimintaa ohjaa Savonlinnan kaupungin kilpailukyvyn vahvistaminen sekä työpaikkojen ja verotulojen positiivinen kehitys.

Positiivisiin päämääriin päästään luomalla Savonlinnan alueelle ”tekemisen meininki”, jossa kaikki tärkeimmät yhteistyökumppanit kerätään aitoon yhteistyöhön alueen kehittämiseksi.

Palvelemme toimintaansa aloittavia yrityksiä, liiketoimintaansa kasvattavia ja uudistavia yrityksiä, yritystoiminnasta luopuvia sekä alueelle sijoittuvia uusia yrityksiä. Autamme kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kaavoitus- ja lupa-asioissa sekä kansainvälistymispyrkimyksissä. Tehtäviimme kuuluu myös ammatillisen koulutuksen tarjonnan ja yrityselämän tarpeiden koordinointi Savonlinnan alueella.

Savonlinnan Yrityspalvelut Oy on vuonna 2013 perustettu 100% Savonlinnan kaupungin omistama yhtiö. Tuotamme elinkeinotoimen ja yrityselämän edistämiseen, kehittämiseen ja tuottamiseen liittyviä palveluita myös Enonkosken kunnalle. Yhtiömme tunnetaan myös nimellä Savonlinnan Yrityskehitys SYKE. Tarkemmin toimintaamme voi tutustua lukaisemalla: 

vuosikertomuksen 2013

vuosikertomuksen 2014
 

Elinkeinopolitiikan päätavoitteet vuoden 2016 loppuun mennessä ovat:

  • turvata Savonlinnan seudun elinkeinoelämän kehitys- ja kasvuedellytykset sekä koulutetun työvoiman saanti seudulla toimiville yrityksille
  • 300 työpaikan nettolisäys ilman kunta-alan ja valtion työpaikkoja vuoden 2012 lopun tilanteeseen verrattuna
  • asukasluvun laskun pysäyttäminen Savonlinnan kaupungissa
  • työttömyysprosentin pitäminen enintään Etelä-Savon keskiarvotasossa


Savonlinnan Yrityspalvelut Oy:n hallitus 28.7.2015 -

Jarkko Wuorinen - puheenjohtaja
Pirkko Juuti - varapuheenjohtaja
Laura Itkonen
Ari Ora
Terho Kaskinen
Juha Turtiainen - sihteeri

Henkilöstön yhteystiedot

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.