Hyppää sisältöön

Yritysverkostot

Savo Mine Service -verkosto

Savonlinna Technology Business -kokonaisuus on samalla yritysverkosto, johon yrityksesi on helppo liittyä ja josta löydät vaivattomasti yhteistyökumppanit. Kaivos- ja rikastamo-aloille alueella toimii Savo Mine Service -verkosto, joka hakee kasvua ja innovaatioita tältä sektorilta.

Savo Mine Service -yritysverkosto on keskittynyt kaivosten ja rikastamoiden kunnossapito- ja tuotannon kehitysprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Savonlinnan teknologiapuisto/XAMK ja LUKE

Savonlinnan teknologiapuistossa sijaitsee kansainvälisesti merkittävä kuitu- ja biotalouden osaamisintensiivisten yritysten ja tukimuskeskittymä. Alueen veturit ovat Andritz Oy sekä prosessitekniikan ja biotalouden kehityspalveluja yrityksille tarjoava Kuitulaboratorio. Keskittymä tarjoaa erinomaisen sijoittumisvaihtoehdon myös automaatio-, diagnostiikka- ja suunnittelualan yrityksille. Alueelle on muodostunut merkittävä teknologiapuisto, joka kattaa metsänjalostuksen uuden teknologian ratkaisut, kuitupohjaisten biotuotteiden valmistusprosessit ja erikoistuotteet sekä metsäteollisuuden vesien hallinnan ja kiertotalouden ratkaisut. Kaikissa ratkaisuissa kehitetään ja sovelletaan yhteistyössä teollisuuden kanssa uusinta teknologiaa. Lue lisää ja liity joukkoomme www.noheva.fi!

 

Pääskylahden yrityspuisto

Biotalouden tuotantoyrityksille erinomainen sijoittumisvaihtoehto on Pääskylahden yrityspuisto, UPM:n koivuvaneritehtaan, Järvi-Suomen Voiman bio-CHP-laitoksen sekä uuden syväsataman välittömässä läheisyydessä. Yrityspuistossa on tonttitarjonnan lisäksi tarjolla monipuolista ja edullista toimisto- ja tuotantotilaa yrityksille. www.yritystaloschauman.fi

Ilmakuva Pääskylahden alueesta

Teknologiakeskus Elektronia

Elektroniikan 3K-tehdas on Savonlinnassa toimiva Mikkelin ammattikorkeakoulun yksikkö.
3K-tehdas tarjoaa yrityksille monipuolisen valikoiman  elektroniikan tuotekehitys-, testaus- ja valmistuspalveluja, alan koulutusta sekä toteuttaa tutkimus- ja kehityshankkeita yhteistyössä yritysten kanssa. Toiminta Savonlinnassa on alkanut jo vuonna 1999 ja yhteistyöyrityksiä yksiköllä on vuosittain 60 -70 kpl

Teknolan teollisuusalue

Teknolan teollisuusalueelta löytyy tiloja monenlaiseen toimintaan. Alueella on tällä hetkellä useiden yritysten toimesta mm.konepaja- ja telakkatoimintaa sekä alusten talvisäilytystä. Päähallissa on korkeat ja lämpimät hallitilat (korkeudet 5-17m), isot siltanosturit (nostokyky max 90t) sekä allastelakka. Pienemmissä halleissa löytyy mm. asennus- ja kokoonpanotilaa. Näissä puitteissa isojen kappaleiden käsittely ja isojen alusten telakointi on helppoa. Alueelta löytyy valmiina palvelut asennukseen, koneistukseen, hitsaukseen, terästöihin ja maalaukseen. Katso lisätietoja Saimatec.fi

Savonlinnan Metallitiimi

Savonlinnan Metallitiimi on yritysverkosto, joka tarjoaa ratkaisun vaativaan laite- ja konevalmistukseen sekä tehdasprojekteihin. Asiakkaitamme ovat metsä-, energia- ja metalliteollisuuden yritykset.

Tarjoamme asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden käyttöön vahvan kokemuksen ruostumattoman ja haponkestävän teräksen hitsaamisesta, vaativasta koneistuksesta sekä prosessilaitteiden suunnittelusta, valmistuksesta, asennuksista ja huollosta.

Metallitiimin Yritykset

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.