Hyppää sisältöön

Savonlinnan Yrityspalvelut - kaikki mitä yrityksesi tarvitsee!

Suomen ja Valko-Venäjän VI talousfoorumi 31.5. - 4.5.2018

Tervetuloa rakentamaan kauppasuhteita Valko-Venäjälle!

Talousfoorumi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kaupan ja liike-elämän laajentamiselle sekä yhteistyöverkostojen luomiselle. Foorumissa luodaan aitoja yhteyksiä ja liiketoimintamahdollisuuksia. Tilaisuuteen kutsutaan liike-elämän edustajia ympäri Suomea. Kaikkia yhdistää kiinnostus rakentaa liikesuhteita Valko-Venäjän kanssa.

Foorumin myötä Suomeen saapuu Valko-Venäjältä suurin delegaatio viimeiseen viiteen vuoteen. Osallistujat ovat Valko-Venäjän keskeisimpiä vienti- ja tuontiyrityksiä. Edustettuna ovat mm. metsäala, puunjalostusteollisuus, huonekaluvalmistus, lasikuitu- ja muoviteollisuus, metalli- ja metallurgia-alat, energiateollisuus, tekstiiliala sekä matkailu.

Valko-Venäjän delegaatiota johtavat varatalousministeri Yury Chebotar, Venäjän Suomen suurlähettiläs Alexander P. Ostrovsky ja ulkoministeriön kauppa- ja teollisuusjohtaja Roman Sobolev. Delegaatiossa ovat mukana Savonlinnan yhteistyökaupungin Nesvizhin kaupunginjohtaja, Valko-Venäjän matkailujärjestön puheenjohtaja sekä Minskin kauppa- ja teollisuuskamarin varajohtaja.

Suomesta pääpuhujina ovat ulkoministeriön alivaltiosihteeri Markku Keinänen ja Kesla Oyj:n toimitusjohtaja Simo Saastamoinen.

  • Aika: Torstai 31.5.2018 klo 8.30- 15.30
  • Paikka: Savonlinnasali, Kylpylaitoksentie 4, Savonlinna
  • Tilaisuus on maksuton ja tilaisuudessa on simultaanitulkkaus.    

 

Ilmoittautumiset pe 25.5. mennessä tästä linkistä

Talousfoorumin järjestävät yhteistyössä ulkoministeriö, Business Finland ja Savonlinnan kaupunki sekä Valko-Venäjän suurlähetystö ja Valko-Venäjän talouskehitysministeriö. Talousfoorumi järjestetään joka toinen vuosi, vuorotellen Suomessa ja Valko-Venäjällä.

Tervetuloa ainutlaatuiseen tapahtumaan luomaan uusia mahdollisuuksia ja väyliä liiketoiminnan laajentamiselle!

Tapahtumat ja koulutukset

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.