Hyppää sisältöön

Kazakstan ja Valko-Venäjä: MARKKINAKARTOITUKSET - 1.11.2016

Savonlinnan yrityspalveluiden hallinnoimassa Bridgehead –hankkeessa on tehty yhteistyötä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy:n ja Pohjois-Karjalan kauppakamarin Uusia avauksia pk-yrityksille venäjänkielisiltä markkinoilta –hankkeen kanssa.

Ko. hankkeessa on laadittu itäsuomalaisia yrityksiä ajatellen Kazakstanin ja Valko-Venäjän markkinoiden mahdollisuuksia kuvaavat kartoitukset, jotka ovat myös Savonlinnan seudun yritysten käytettävissä. Molempien markkinoiden yleiskuvauksen lisäksi kartoituksissa kerrotaan maiden metsä- ja metallisektorin sekä hyvinvointi-, terveys- ja hoivapalvelujen (ml. teknologia) näkymistä, koska Itä-Suomessa on osaamista juuri näillä aloilla.

Lisäksi itäsuomalaista kokemusta yhteistyöstä venäläisten kanssa voidaan hyödyntää myös Kazakstanin ja Valko-Venäjän markkinoille mentäessä.

Oheisista linkeistä pääset tutustumaan kartoituksiin:

Kazakstanin markkinoiden mahdollisuudet
Valko-Venäjän markkinoiden mahdollisuudet

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.