Hyppää sisältöön

Wake Up Forum Savonlinnassa Paviljongilla tiistaina 16.10. - 7.9.2018

Wake Up Forum Savonlinnassa Paviljongilla tiistaina 16.10.

Mitkä ovat Savonlinnan vetovoimatekijät ja miten niitä pystytään yhdessä hyödyntämään paremmin? Kaikille avoin tilaisuus keskittyy keskustelemaan ja suunnittelemaan Savonlinnan yhteistä tulevaisuutta.

 

Savonlinnassa on ainutlaatuisia ylivoimatekijöitä, joita on pystyttävä hyödyntämään nykyistä paremmin. On aika kääntää katseet tulevaan ja pyrkiä näkemään uusia mahdollisuuksia alueellamme. Tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia ja meidän on tartuttava joihinkin niistä.

Itä-Savon Uusyrityskeskus, SAMIedu, Xamk sekä Etelä-Savon Kauppakamarin Savonlinnan osasto toteuttavat aihetta käsittelevän tulevaisuuteen tähtäävän seminaarin Wake Up Forum Opetusravintola Paviljongilla 16.10.2018 klo 10 – 14.

Päivän pääherättäjänä toimii juontaja-yritysvalmentajana Henkka Hyppönen. Tilaisuuden yhteydessä järjestetään myös paneelikeskustelu, johon on kutsuttu alueeltamme ja valtakunnasta eri alojen osaajia ja tekijöitä.

Varaa päivä kalenteristasi ja tule antamaan näkemyksesi ja esittämään aiheeseen liittyviä kysymyksiä panelisteille.

OHJELMA LÖYTYY TÄSTÄ LINKISTÄ

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Savonlinnan kehittämisestä kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen tästä linkistä. Ohjelma julkistetaan pian. Pysy kuulolla!

                                           

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.