Hyppää sisältöön

Kutsu: Matkailuyrittäjille ja matkailutoimijoille- aamiaistreffit 14.11 klo 8-10 sekä matkailutapaaminen 22.11 klo 14-16 - 31.10.2017

 

Kutsu matkailuyrittäjille ja matkailutoimijoille

Savonlinnan kaupunki valmistelee kaupungin uuden strategian toimeenpanoa ja on strategian mukaisesti panostamassa matkailun kehittämiseen ja kansainvälistämiseen. Matkailun kehittämisen laajan tehtäväkentän hahmottamiseksi kaupunki laatii matkailun kehittämissuunnitelman.
 
Kehittämissuunnitelma on yrityksille mahdollisuus ottaa kantaa siihen, mihin kaupungin ja muiden matkailualan toimijoiden tulisi yhdessä panostaa matkailijoiden määrän ja matkailutulon kasvattamiseksi, investointien edistämiseksi ja uusien työpaikkojen synnyttämiseksi.
 
Kutsumme yrittäjät tutustumaan suunnitelmaluonnokseen ja ottamaan kantaa kahdessa tilaisuudessa, jotka pidetään marraskuussa. Mukana tilaisuuksissa ovat kaupungin elinkeinojohtaja Janne Weander ja Savonlinnan Hankekehitys Oy:n kehitysjohtaja Pellervo Kokkonen.

  • Aamiaistreffit 14.11. klo 8-10, ravintola Wanha Kasino. Aiheena matkailun      kehittämissuunnitelma sekä ajankohtaiset tiedotusasiat. Tarjolla aamiaista      10 euron hintaan. Osallistuminen ei edellytä ostamista.
  • Matkailutapaaminen 22.11. klo 14-16, Kruunupuisto Punkaharju. Kokoustila Maaherra.      Kahvitarjoilu.

Vapaaehtoinen ilmoittautuminen tästä linkistä

Suunnitelman luonnos on luettavissa tästä linkistä. Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuksiin, kommentit voi jättää sovelluksen kommenttikenttään ja ne otetaan huomioon suunnitelmaa käsiteltäessä.

Tervetuloa!

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.