Hyppää sisältöön

Visit Saimaa & Savonlinna

Visit Savonlinna ja Visit Saimaa -verkkopalvelut

VisitSavonlinna on verkkopalvelu, joka toimii alueen matkailumarkkinoinnin välineenä ja reaaliaikaisena tietokanavana kaupungissa vieraileville ja matkailijoille. Verkkopalvelussa näkyminen on maksutonta ja se on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto osittain tai kokonaisuudessaan tulee matkailijoilta. Palvelukielet ovat suomi, englanti, saksa ja venäjä. Osittain tietoja hyödynnetään myös Saimaan alueen yhteisessä VisitSaimaa – verkkopalvelussa.

Puuttuvatko yrityksesi tiedot Visit Savonlinna -verkkopalvelusta? Katso alta lisätietoja ja rekisteröidy käyttäjäksi! 

On meidän kaikkien yhteinen asia, että Savonlinna ja seutu koko monimuotoisuudessaan ja rikkaudessaan ja kaikki meidän palvelumme tulevat kuluttajien helposti saavutettaviksi uuden palvelun kautta. Lue lisää sisällöntuontoyhteistyöstä!

 

Matkailuinformaation ja matkailijan palvelujen kehittäminen Savonlinnassa

Matkailuinformaation ja asiakkaiden palvelupolkujen uusi toimintamalli testataan vuonna 2015. 

Kehitettäviä välineitä 2015 ovat Visit Savonlinna -mobiiliverkkopalvelu, joka palvelee sekä asiakaspalvelijoita että loppukäyttäjiä sekä palveluhakemistoesite. Yritysten kanssa pyöritetään matkailineuvontapisteitä Savonlinnan keskustassa, Kerimäellä, Punkaharjulla ja Savonrannalla niinä aikoina joina matkailijoita liikkuu. Savonlinnassa olevia kuluttajia ohjataan mobiilpalvelujen käyttöönohjataan kohtauspisteissä, joissa kerrotaan palvelun käyttömahdollisuudesta.

Malli perustuu palvelumuotoilutoimisto Palmun kanssa tehtyyn suunnitteluun ja sen pohjalta rakennettuihin palvelupolkuihin.

 

verkkopalvelut

matkailuinfon kehittäminen

myynti ja markkinointi

yhteinen tuotekehitys

matkailuväen tapahtumat

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.