Hyppää sisältöön

Digiportaat - Digitaalisuudella kasvua liiketoimintaan

Digiportaat -hankkeessa toteutetaan digiosaamiskartoituksia ja digikoulutusta eteläsavolaisille PK-yrityksille

Digportaat -hanke auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaa digitaalisuuden näkökulmasta. Digitaalisa kasvun paikkoja yritykset löytävät osallistumalla digiosaamiskartoitukseen Kartoituksen avulla koostettu tarvelähtöinen koulutuspolku ja yritysneuvojien tuki auttavat yrityksen kasvuun.

Eteläsavolaiset pk-yritykset voivat osallistua Digiportaat -hankkeeseen 1.10.2018 - 31.12.2020. Maksuton digiosaamiskartoitus tehdään henkilöhaastatteluna ja kartoituksen jälkeen yritys voi osallistua liiketoimintansa kannalta olennaisiin koulutusmoduuleihin. Osallistumismaksu koulutuspolkuun on 100-300 euroa.

Digipolun alkuvaiheessa oleville yritysryhmille järjestetään mm. digimarkkinoinnin ja videoiden hyödyntämisen ja tietojohtamisen valmennuspolut. Mestarikursseja järjestetään yrityksille, jotka ovat edistyneitä digitaalisessa liiketoiminnassa. Hankkeen tavoitteena on kartoittaa yhteensä 300 yritystä ja kouluttaa 150 henkeä vuosien 2019-2020 aikana.

Digiportaissa kartoitetaan lisäksi alueen yritysneuvojien digiosaaminen ja järjestetään heille yhteistä koulutusta. Yhteistyössä muiden alueen toimijoiden kanssa perustetaan maakunnallinen Digiosaajien verkosto.

Tutustu tarkemmin Digiportaiden toimintaan www.digiportaat.fi

 

Lisätietoja:

Digiyritysneuvoja Kati Kärki, puh. 044 571 5857, kati.karki@savonlinna.fi

Palvelut yrityksille

Aloittavat yritykset

Mikäli ajatuksenasi on uuden yrityksen perustaminen, meiltä saat apua liikeidean arvioimisessa, liiketoimintasuunnitelmien teossa, rahoitusratkaisujen etsimisessä, yritysmuodon valinnassa, lupasioissa, toimitilakysymyksissä tai valmiin yrityksen ostamisessa.